Man na achtervolging aangehouden

30 juni 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een 20-jarige man uit Zwijndrecht is op 30 juni om 00.35 uur in zijn woonplaats aangehouden. Agenten hadden hem om zijn identiteit gevraagd, nadat hij met een paar anderen op de Beekmanstraat voor geluidsoverlast had gezorgd. De man gaf een naam op en ging ervandoor toen de agenten dat doorkregen dat die vals bleek. Hij kwam niet ver en agenten hielden hem aan. De man bleek 120 dagen gevangenisstraf  open te hebben staan. Daar kon hij direct aan beginnen

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.