3 jongens aangehouden na mishandeling

01 juli 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - - Op donderdagmiddag 30 juni zijn twee 15-jarige jongens en een 16-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden. Ze worden verdacht van mishandeling van een 15-jarige jongen uit H-I-Ambacht. Het slachtoffer zat met vrienden in het Develpark, toen hij werd aangesproken door het drietal. Ze vroegen hem de weg en vertrokken, maar kwamen even later terug. Er ontstond een woordenwisseling die uitmondde in een vechtpartij, waarbij de drie de andere jongen in elkaar sloegen. Hij raakte hierbij gewond aan zijn gezicht. De drie verdachten werden aan de hand van hun signalement aangehouden op het Stationsplein. Ze zijn in verzekering gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.