Man verdacht van mishandeling vriendin

06 juli 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een 35-jarige man uit Dordrecht is op dinsdagavond 5 juli aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van zijn 41-jarige vriendin uit Zwijndrecht. Getuigen meldden die avond aan de politie dat de vrouw mishandeld werd op de Zonnestein. De man zou de vrouw buiten op straat in elkaar slaan. Agenten hielden de man aan en namen hem mee naar het bureau. Hij is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.