Tweetal aangehouden na ruzie

08 juli 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Vrijdagochtend 8 juli is aan de Sumatralaan een 52-jarige man uit Rotterdam aangehouden voor mishandeling en een 35-jarige man uit Zwijndrecht voor bedreiging. De man uit Zwijndrecht kreeg die ochtend ruzie voor de woning van een 35-jarige vrouw uit Zwijndrecht. De man uitte daarbij diverse bedreigingen richting de vrouw. Vervolgens kwam een vriend van de vrouw naar de woning, de 52-jarige man uit Rotterdam, die de man uit Zwijndrecht diverse malen sloeg. De politie kwam ter plaatse en heeft het tweetal vervolgens aangehouden. Beide zijn voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.