Man onder invloed achter het stuur

12 juli 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een 40-jarige man uit Rotterdam is maandagavond 11 juli aangehouden voor het rijden onder invloed. Agenten zagen de man op de Ringdijk met zijn auto langs de kant van de weg staan. Vervolgens zagen ze hem plots wegrijden waarna de man gevaarlijk rijgedrag vertoonde. De agenten hielden de man hierop staande en namen een blaastest af. Hieruit bleek dat hij onder invloed achter het stuur zat, waarna de man werd aangehouden. Op het bureau werd met een ademtest een promillage van 700 ug/l gemeten, terwijl de limiet op 220 ug/l ligt. Het rijbewijs van de man is vervolgens ingevorderd. Na verhoor werd hij heengezonden met een rijverbod van 8 uur.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.