Beveiliger bedreigd

24 juli 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een beveiliger is bedreigd door een 46-jarige man uit Zwijndrecht. Dat gebeurde op zaterdagavond 23 juli 2011 bij een benzinestation aan de Ringdijk in Zwijndrecht. Agenten gingen hierheen na de melding dat de verdachte zich daar agressief zou gedragen. De man was weggelopen. Agenten zagen hem kort hierop zwalken over de weg. De verdachte was dronken en reageerde eerst agressief maar werd rustig. De beveiliger deed aangifte van bedreiging gepleegd door de 46-jarige man

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.