Verdachte trapt agente

24 juli 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Bij zijn aanhouding heeft een 22-jarige man uit Zwijndrecht een politieagente in haar gezicht getrapt. Agenten gingen op zaterdagochtend 23 juli 2011 naar de Noteboomstraat in Zwijndrecht. De verdachte zou daar doorgedraaid zijn en vernielingen hebben aangericht bij een auto en caravan. In eerste instantie liep de 22-jarige weg maar kwam even later terug. Hij verzette zich bij zijn aanhouding en trapte hierbij de politievrouw in haar gezicht. Geboeid namen agenten de 22-jarige man mee naar het bureau en sloten hem daar in.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.