Meiden B1 in het nieuw

04 september 2011 door Ad van Herk
Meiden B1 in het nieuw

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag zijn de meiden B1 van ZVV Pelikaan in het nieuw gestoken door een nieuwe sponsor Kubat Consultancy - Administratiekantoor te Zwijndrecht. De meiden moesten na de overhandiging van deze nieuwe gesponsorde shirts de wedstrijd spelen tegen Peursum die ze helaas hebben verloren met 2-6. De meiden zijn sinds vorig jaar bezig met voetballen en begonnen met een 7tal wat al gauw een 11-tal werd. Mochten er nog meiden zijn die zin hebben om te gaan voetballen zijn deze natuurlijk altijd welkom bij ZVV Pelikaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.