Gastheer of gastvrouw gezocht

05 september 2011 door Josette Huisman
Gastheer of gastvrouw gezocht

ZWIJNDRECHT - De Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht (SWOZ) organiseert zaterdag 10 september van een 08.30 – 14.00 uur een Open Dag over de activiteiten en cursussen, en een Rommelmarkt in de Nederburgh, Duivenvoorde 211a te Zwijndrecht.

In het service en activiteitencentrum de Nederburgh starten de aktiviteiten en cursussen weer volop in de maand september. Op de Open Dag kunnen bezoekers het programma van de Nederburgh inkijken en zich inschrijven. Een aantal van de docenten zijn aanwezig zodat men zich uitgebreid kan laten informeren over een creatieve cursus of een taalcursus of over één van de bewegingslessen. Men kan op het plein meespelen met koersbal (lijkt op jeu de boules), een spel dat binnen gespeeld gaat worden op de woensdag en vrijdagmiddag.

Ook kunt u uw licht opsteken over het vrijwilligerswerk bij de Nederburgh; er zijn nog enkele mensen nodig die als gastheer of gastvrouw willen fungeren en ook in het seniorenrestaurant zijn plaatsen vrij op de maandag en donderdag.

Nieuw voor de SWOZ is dat zij dagtochten organiseert voor ouderen. De eerste tocht in mei was een groot succes en op de Open Dag is een stand met het nieuwe aanbod aan tochten in 2011-2012.

De Nederburgh is elke dag geopend en bereikbaar op 078- 612 25 97. Inschrijven kan via de mail: info@swoz.com of telefonisch.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.