Scholieren fietsen Elf-rotondentocht

15 september 2011

ZWIJNDRECHT - Ongeveer 200 leerlingen van de basisscholen uit Zwijndrecht hebben op 14 september meegedaan aan de Elf-rotondentocht. De tocht is een initatief van de gemeente Zwijndrecht en staat in het teken van de Europese Mobiliteitsweek. De route liep langs de laatst aangepaste rotondes in Zwijndrecht, deze aanpassing is gemaakt voor het voorrang geven bij rotondes.
 

Foto's: Rowan van der Graaf

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.