9e Rotary rally weer een succes

18 september 2011

ZWIJNDRECHT -Afgelopen zaterdag vond de 9e Rotaryrally plaats in de Hoeksche Waard. Er waren 82 equipes waaronder 32 in de Vintageklasse. (Vintage betekent auto’s met een leeftijd van 25 jaar of meer.)
De weersomstandigheden bij start waren prima. Een enthousiaste burgemeester Jonker van H.I.Ambacht loste de startschoten in Zwijndrecht voor alle deelnemers met veel enthousiasme.
Hij deed dat graag omdat het goede doel, het Jeugdspeeldpark in zijn gemeente, hem na aan het hart lag.
De prijsuitreiking en het rallybuffet waren in Festino te Zwijndrecht. De 1e prijs in de Vintageklasse was voor M.Rijsdijk en H.van de Weert in een Mercedes uit 1961. De tourklasse werd gewonnen door de dames A.Lieve-van Rijswijk en C. de Jong-van Rijswijk in een Mini Cooper uit 2006.

De grootste winnaar was het Jeugdspeelpark dat € 10.000 in ontvangst nam, grotendeels afkomstig van sponsoren. Volgend jaar de 10e rally op zaterdag 15 september!

Foto's: Rowan van der Graaf

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.