Mannen stelen camera van radarpaal

25 september 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT -Op zaterdagavond 24 september kreeg de politie de melding dat er een camera gestolen zou worden van een radarpaal van Rijkswaterstaat. De paal bevindt zich in het Noordpark. Ter plaatse troffen agenten 4 mannen aan die in de paal geklommen waren. De camera was inderdaad losgeknipt. Daarop zijn de 25-, 30-, 38- en 41-jarige mannen, allen uit Zwijndrecht aangehouden. Na verhoor zijn zij heen gezonden. De politie maakt proces-verbaal op.


Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.