Spectaculair vuurwerk bij 75 jarig bestaan Oranjevereniging Heerjansdam

10 oktober 2011
Spectaculair vuurwerk bij 75 jarig bestaan Oranjevereniging Heerjansdam

HEERJANSDAM - De Oranjevereniging van Heerjansdam bestond op donderdag 6 oktober 75 jaar, dat werdt op zaterdag 8 oktober gevierd met een lampionnenoptocht en een spectaculair vuurwerk wat afgestoken werdt vanaf polder 'Het Buitenland'. Het mooie vuurwerk was goed te zien vanaf de randweg / dorpsstraat.

Foto: Rowan van der Graaf

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.