Jingle Bells feestelijk geopend

11 december 2009

ZWIJNDRECHT - Op vrijdag 11 december heeft Wethouder Ronald van der Horst op het raadhuisplein de officiële start gegeven voor Jingle Bells. Dit werd gedaan door middel van het ontsteken van een grote kerstboom. Tijdens Jingle Bells worden allerlei kerstbomen in Zwijndrechtse straten versierd, daar uit worden door een aantal juryleden de mooiste bomen gekozen. Op deze avond was niet alleen de toespraak van de wethouder te horen.

Maar ook speelde een kinder/kamerkoor samen deden 4 trompetisten van Jong-Holland en de beienier samen het openingsnummer. Ook rapte de Zwijndrechtse rapper Regilio een aantal nummers, In totaal doen er dit jaar 30 straten en 3 verzorgingshuizen mee. Voor meer informatie kunt u kijken op www.jingle-bells.nl.

Foto's : Rowan van der Graaf

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.