Rechtszaak drievoudige moord in mei

27 oktober 2011

ZWIJNDRECHT -Vandaag staan de mogelijke medeverantwoordelijken voor de moord op een moeder en haar twee dochters die op 16 mei aan de Langeraarstraat in Zwijndrecht plaatsvond, voor de rechter. De moord zorgde destijds voor veel opschudding in Zwijndrecht. De 63-jarige vader van het gezin wist ternauwernood te ontsnappen en raakte daarbij zwaargewond. Ook in Helmond maakte de dader een dodelijk slachtoffer. Het gezin kwam uit Azerbeidzjan. Het mogelijke motief zou de familiale-relationele sfeer liggen, één van de dochters had een relatie met de schutter c.q. hoofdverdachte verbroken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.