Verdachten van metaaldiefstal aangehouden

01 november 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT -Een 20-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht en een 16-jarige jongen uit Zwijndrecht zijn 1 november op de Saturnusstraat aangehouden. Agenten zagen hen daar om 02.55 uur uit bosschages tevoorschijn komen en besloten de twee te controleren. In dezelfde bosjes stond een fiets geparkeerd met in de fietstassen een grote hoeveelheid daklood. Bij naburig pand ontbrak op het dak het lood en werden verse sporen aangetroffen. De twee werden daarop aangehouden. Ze zijn voor de rest van de nacht ingesloten en worden verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.