Trouwen op 11 11 11

12 november 2011 door Ad van Herk
Trouwen op 11 11 11

ZWIJNDRECHT - Een huwelijksdag om nooit te vergeten! Wie droomt daar niet van? Letterlijk onvergetelijk wordt het als je op 11 november 2011 (11-11-11) trouwt. En dat leek een hoop verliefde stelletjes een goed idee. Een hoop hebben elkaar het ja-woord gegeven. Ook in Zwijndrecht. Zo ook Johannes Akkermans en Karin Groeneveld. Burgemeester Antoin Scholten heeft het stralende paar vandaag extra in de bloemetjes gezet.

Drie jaar geleden leerden Karin en Johannes elkaar kennen op een kinderpartijtje. Het was liefde op het eerste gezicht. Eigenlijk hadden ze eerst het idee om op negen november te trouwen, de dag waarop ze precies drie jaar samen zijn. Maar die datum viel op een woensdag. En 11 11 11 leek hen ook een grappige datum en op een vrijdag! Dus de beslissing was gauw genomen.

Burgemeester Scholten hield kort een praatje nadat het bruidspaar net was neergestreken op het trouwbankje. Wel wilde de burgemeester de prachtige bos bloemen van Bloemisterij Den Dekker pas overhandigen op één voorwaarde: het bruidspaar moest zometeen wel ‘ja’ tegen elkaar zeggen. Dat heeft het stralende paar inmiddels vol overtuiging gedaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.