College van B&W op bezoek bij AQunst

03 juni 2009
College van B&W op bezoek bij AQunst

ZWIJNDRECHT - Op dinsdag 2 juni ging het volledige college van burgemeester en wethouders en de gemeentesecretaris op bezoek bij de galerie AQunst. Het bezoek was een goedmaker van wethouder Dost, die per abuis was vergeten om zaterdag 30 mei 2009 een expositie van AQunst te openen en daar ook ronduit voor uitkwam.

Het college keek de ogen uit in de galerie. Wethouder Van Steekelenburg: "Het atelier is groter en professioneler dan ik had verwacht. Ik heb met veel interesse gekeken!". Het college keek ook belangstellend naar de cursisten die op dat moment aan het werk waren.

Jeannette Quakkelaar was enthousiast over het bezoek. Nu had ze eindelijk mensen van de gemeente in haar atelier na diverse mislukte pogingen in de afgelopen paar jaren en hoopt ze een positieve relatie op te bouwen.

Voor meer informatie over AQunst en de expositie, zie www.aqunst.com

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.