Miranda de Vries neemt afscheid

24 november 2011
Miranda de Vries neemt afscheid

ZWIJNDRECHT - Op donderdag 24 november heeft Zwijndrecht afscheid genomen van PvdA-wethouder Miranda de Vries. Ze vertrekt naar de gemeente Geldermalsen, waar zij op 12 december wordt geïnstalleerd als burgemeester.

Op de drukbezochte afscheidsreceptie werd ook nog even teruggeblikt op de jaren die ze als wethouder van Zwijndrecht heeft gediend.

De afgelopen jaren heeft zij zich vol enthousiasme ingezet voor Zwijndrecht. De gemeente gaat haar kennis, gedrevenheid en vrolijkheid erg missen.

Zwijndrecht.net wenst haar veel succes als burgemeester van Geldermalsen!

Foto: Ad van Herk

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.