Jingle Bells wederom een gezellig feest

10 december 2011
Jingle Bells wederom een gezellig feest

ZWIJNDRECHT - De jaarlijkse traditie Jingle Bells werd op vrijdagavond 9 december geopend met een feest op het Raadhuisplein. Wethouder Elbert Vissers gaf het startsein door de lichtjes van de kerstboom aan te zetten. Met o.a. de muziek van Jong Holland, de gezellige kerstliederen en de hapjes en drankjes werden de bezoekers opgewarmd. Ieder jaar vind er op het Raadhuisplein een feest plaats voor de opening van Jingle-Bells, een activiteit die ieder jaar georganiseerd wordt door de werkgroep Jingle-Bells, straten kunnen zich opgeven voor een kerstboom in de straat. De straat met de mooiste kerstboom krijgt een prijs, en wordt benoemd als straat van het jaar. Tijdens de slotavond wordt de straat bekend gemaakt, wegens bezuinigingen van de gemeente Zwijndrecht gaat dit niet door.

Foto's: Rowan van der Graaf 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.