Overstekend echtpaar aangereden

25 december 2011

ZWIJNDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT- Een overstekend echtpaar is aangereden door een auto. De auto met achter het stuur een 48-jarige man uit Nijverdal reed op vrijdagmiddag 23 december 2011 over de Burgemeester Jansenlaan in Zwijndrecht.

De bestuurder keek een zijstraat in en botste vervolgens tegen het echtpaar. De 44-jarige vrouw uit Hendrik-Ido-Ambacht klapte op de motorkap en kwam hierna op straat terecht. Zij had in ieder geval een hoofdwond. De 57-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht werd wel geraakt maar belandde niet op de motorkap. Een ambulance nam de twee voor controle mee naar het ziekenhuis.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.