Winst voor Albatros 2, geen punten voor Albatros 1

15 januari 2012

ZWIJNDRECHT - De reserves van de Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros wisten in eigen hal punten te pakken. Het vlaggenschip wist helaas geen punten te pakken.

Het eerste team van Albatros trad aan tegen RWA uit Poortugaal dat evenveel punten had. Albatros pakte de voorsprong en stond in de tweede helft 4 punten voor op RWA: 14-10. RWA herpakte zich en kwam terug tot een gelijke stand: 14-14, waarna er lange tijd niet werd gescoord. In de laatste minuten trok RWA aan het langste eind en wist nog 2 doelpunten te maken: 14-16.

Het laatst geplaatste 2e team van Albatros moest tegen de middenmoter Maassluis. Na een kleine achterstand wist Albatros deze om te zetten in een voorsprong en won met: 14-11.

Het eerste junioren team speelde een matige wedstrijd tegen het laatst geplaatste KCC. Ze kwamen al snel 0-2 achter en wisten dit niet meer om te zetten in een voorsprong: 10-16
Ook Albatros A2 begon met een 0-2 achterstand tegen ACKC A1 , maar wist snel weer op gelijke hoogte te komen, waarna het een tijdje gelijk opging. Bij een stand van 7-5 weet Albatros voor het eerst 2 punten uit te lopen. ACKC komt echt weer terug tot 8-8. Albatros blijft doorgaan en wint met 12-10.

C1 heeft zaterdag voor het eerst gewonnen. Zij speelde tegen Reehorst ‘45 en wonnen met 8-5, waardoor zij niet meer op de laatste plek staan.
Ook B1 wist punten te pakken, zij wonnen ruim van Tilburg B1: 17-10.

Het derde verloor in een spannende wedstrijd belangrijke punten tegen Kinderdijk 3. Kinderdijk won met 1 puntje verschil: 20-19
Albatros 7 wist in de laatste minuten tegen ACKC voor het eerst een voorsprong te pakken en breidde deze snel uit tot een eindstand van 7-11.

Albatros heeft er ook een nieuwe sponsor bij: ASG!.De jeugdteams D5 en E1 mochten afgelopen zaterdag hun nieuwe tenue aantrekken.