De Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht is er ook voor Heerjandam

20 januari 2012

ZWIJNDRECHT -  De Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht (SWOZ) zet zich in voor de oudere inwoners van de gemeente Zwijndrecht. Dit doet zij door het aanbieden van verschillende vormen van dienstverlening. U kunt bij ons onder andere terecht voor de maaltijdendienst aan huis, personenalarmering en advies en ondersteuning op maat door onze ouderenadviseur. Ook van het SWOZ Loket kunt u gebruik maken. Heeft u vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn het SWOZ Loket heeft of vindt voor u het antwoord.

Omdat u als inwoner van Heerjansdam ook onder gemeente Zwijndrecht valt, is het voor u ook mogelijk om gebruik te maken van onze voorzieningen. Voorzieningen die in sommige gevallen in uw voordeel uit kunnen pakken als het gaat om eventuele vergoeding, zoals bijvoorbeeld bij de maaltijden dienst en de dienst personenalarmering. Om u meer in detail te kunnen informeren zal er op maandag 6 februari 2012 een informatie middag worden verzorgt door de SWOZ. Deze informatiemiddag wordt gehouden in de portacabins (voormalige Hummel) aan de Sportlaan 16 in Heerjansdam. Aanvang 14:00 uur einde omstreeks 15:30.
 
Dit neemt natuurlijk niet weg dat u nu al eerder contact met ons op kunt nemen om informatie en/of een van onze diensten aan te vragen. Tel. 078-6206060 of kijk eens op ww.swoz.com.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.