Districtskampioenschappen jongens en heren

23 januari 2012
Districtskampioenschappen jongens en heren

ZWIJNDRECHT - Zaterdag vond in Alphen aan de Rijn de districtskampioenschappen voor het individueel toestel turnen voor jongens en heren plaats.  De Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O was daarbij met een grote delegatie in diverse divisies en categorieën vertegenwoordigd. De Zwijndrechtse  turnclub was hierbij zeer succesvol.  Zij wist beslag te leggen op maar liefst zeven districtstitels. Daarnaast pakte zij vijf zilveren en zeven bronzen medailles

De districtstitels kwamen op naam van Martin Mange,  Dennis Swinkels,  Bradley Noordzij,  Ischa Statie,  Danny Hamann,  Jordi Hagenaar en Tim Boekestijn.

Het zilver werd omgehangen bij John Legen, Danny de Lange, Erik Gàl, Wesley de Haas en Jelle van Leeuwen.

Het brons was voor Stefan Raats, Ruben van Beelen, Tom Feddema, Luuk Huernink, Koen van den Ende, Remy Makram en Thijs Oosterling.

 
Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.