Celebration op het hoogste podium tijdens de Nederlandse Kampioenschappen twirlen

26 januari 2012
Celebration op het hoogste podium tijdens de Nederlandse Kampioenschappen twirlen

ZWIJNDRECHT - Op 14 en 15 januari 2012 vond in Amsterdam het NK twirlen plaats. Na de zware voorrondes in december 2011 hebben de meiden van Celebration hard getraind voor de NK. 

Op zaterdag waren er drie optredens. Het eerste optreden was van Romy den Otter. Zij kwam uit in de solo rhytmic twirl preteen runner-up. Na een goed uitgevoerde routine, mocht Romy aan het einde van de dag de zilveren medaille in ontvangst nemen. Een prestatie om trots op te zijn! Het tweede optreden was van Kelsey Stok. Zij kwam uit in de categorie solo twirling 2 baton. Na een goed optreden behaalde zij de 6de plaats. Helaas haalde zij het podium niet, maar met veel trots behoort zij nu tot de beste 6 van Nederland. Het laatste optreden was van Kim Bijl. Zij kwam uit in de solo rhytmic twirl senior runner-up. Zij zette een uitstekende uitvoering van haar routine neer en dit werd beloond. Kim mocht aan het einde van de dag de gouden medaille in ontvangst nemen en de titel Nederlands Kampioen. Een top prestatie! De zaterdag was erg succesvol en voor de zondag stond er nog 1 optreden gepland. Romy den Otter en Sharon den Otter kwamen uit in de categorie duo twirling preteen runner-up. De routine verliep perfect en aan het einde van de dag behaalde zij de bronzen medaille. Romy & Sharon behoren hiermee tot de beste drie van Nederland. 

Voor de solisten van Celebration was het NK twirlen een succesvol weekend, waarin het harde trainen van het afgelopen jaar is beloond. In maart zullen nog twee pelotons van de vereniging deelnemen aan de NK majorette groepen. Celebration is trots op deze solisten en hoopt dat het aankomend seizoen weer zo succesvol zal zijn.

Wilt u meer informatie kijk dan op de website: http://www.celebrationzwijndrecht.nl of neem contact op met de voorzitter Wim Zoutewelle 078-6129702.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.