Man onder invloed eindigt op vluchtheuvel

29 januari 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - De politie heeft zaterdagmiddag 28 januari een 56-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. Die middag kwam bij de Gemeenschappelijke Meldkamer een melding binnen dat een auto over de Burgemeester Jansenlaan tegen het verkeer in reed. Daarbij reed de man tegen de richting in een rotonde op en eindigde op een vluchtheuvel. Een ambulance kwam ter plaatse om de man te onderzoeken of deze onwel geworden was. Vervolgens bleek dat de man onder invloed achter het stuur zat. Hierop hebben agenten de man aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar werd het rijbewijs ingevorderd en kreeg de man een rijverbod opgelegd. Ook maakten de agenten een proces-verbaal tegen hem op, waarna hij werd heengezonden.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.