Conventus korfbal na winst op Fiducia nu medekoploper

30 januari 2012

ZWIJNDRECHT - In een spannende korfbalwedstrijd, goed geleid door scheidsrechter Sparreboom, heeft sv Conventus een belangrijke overwinning op Fiducia uit Vleuten geboekt. Met deze zege nestelt Conventus zich naast deze tegenstander op de eerste plaats in het kampioenschap, waardoor Conventus met nog vier wedstrijden te gaan alles in eigen hand heeft om dit zaalseizoen een heel mooi slot te geven.

Conventus startte de wedstrijd veelbelovend en had na tien minuten al direct een 3-0 voorsprong, terwijl de eerste tegentreffer pas na twaalf minuten kwam. Fiducia slaagde er echter niet in om tijdens de eerste helft de stand al gelijk te trekken. Het onderlinge verschil bleef wel klein, met bij rust een 6-5 stand in het voordeel van het thuisspelende Conventus.
 
Een paar minuten na rust slaagde Fiducia er voor het eerst, maar tevens ook voor het laatst, in om langszij te komen. Het was vervolgens Conventus dat daarna weer afstand nam van de tegenstander. Halverwege de tweede helft was de voorsprong van de Zwijndrechtse ploeg al opgelopen tot 9-7. Tegen het einde van deze sportieve wedstrijd wist Fiducia nog tot 12-11 terug te komen, maar in de allerlaatste minuut kon Conventus nog één maal tot scoren komen, waarmee de 13-11 overwinning een feit was. Deze prima prestatie werd door het dankbare, talrijke publiek beloond met een langdurig applaus en het was daarna nog lang erg gezellig in de kantine van Conventus!
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.