Albatros wint in Vlissingen

06 februari 2012
Albatros wint in Vlissingen

ZWIJNDRECHT - De korfballers van de Albatrosselectie van Albatros hebben de uitwedstrijden bij Fortis in Vlissingen gewonnen. Albatros 2 begon heel zwak tegen de reserves van de Zeeuwen in Sporthal Baskensburg en werd daardoor met een 11-3 achterstand geconfronteerd. Toen de neuzen allemaal weer de goede kant op stonden werd begonnen aan een imposante inhaalrace die eindigde in een 15-16 overwinning! Albatros neemt door de vierde overwinning op rij wat afstand van de onderste plaatsen.

Albatros eerste team had in René Havelaar (10x) en Wouter Nugteren (6x) twee gouden schutters en via tussenstanden van 3-0, 10-11 bij rust, 13-17 en 19-17 werd een 20-21 overwinning geboekt. De ploegen zorgden voor een bloedstollend scoreverloop waarbij Albatros met een rake strafworp als gelukkigste uit de bus kwam.

In de Develsteinhal werden een aantal belangrijke wedstrijden gespeeld door Albatrosteams die nog aanspraak kunnen maken op een goede eindklassering. B2 maakte geen fout tegen PKC B4 en won met 11-3.  

Koploper D2 zag Keep Fit D1 in de allerlaatste minuut voorbij komen en verloor met 4-5.
A1 maakt deel uit van een grote groep achtervolgers op kampioen DeetosSnel en kon de winst hard gebruiken. De ploeg van Martijn van der Wees kwam echter niet echt op gang en verloor met 8-13 van GKV A1. A2 won wel: 11-7 tegen Ventura Sport A1.

Later op de avond waren senioren 3 en 4 voldoende scherp en wonnen hun wedstrijd met respectievelijk 17-11 van Oranje Nassau 2 en met 20-15 van Juliana 2.
B4 verloor ruim bij PKC uit en zit nu in de wachtkamer en ook A6 kon het tegen KCR A3 niet bolwerken: 9-7. C4 klopte  DeetosSnel met 3-4 en doet nog mee om de titel en hetzelfde geldt voor A3 dat in Hoogvliet Nikantes A1 met 13-14 versloeg.

De grootste Albatroszege kwam gisteren op naam van C2 dat Kinderdijk C3 met 1-15 afdroogde.
 
De  jeugdteams B1 en C1 speelden prima wedstrijden in Hardinxveld tegen het plaatselijke HKC maar moesten allebei de punten daar laten: 12-11 en 8-5.
A.s. zaterdag een vol thuisprogramma waarbij senioren 1 en 2 respectievelijk Korbatjo en Kinderdijk 2 ontmoeten.
 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.