Albatros klopt Korbatjo

13 februari 2012
Albatros klopt Korbatjo

ZWIJNDRECHT - Het vlaggenschip van de Zwijndrechtse korfbal vereniging Albatros heeft de wedstrijd tegen staartploeg Korbatjo met 28-19 gewonnen. Na een 9-3 tussenstand kwam de klad er een beetje in en ging Albatros de rust in bij een 13-10 voorsprong. Na rust klopt Korbatjo nog even aan de deur, maar met twee doelpunten van Chantal Cornfield werd het verschil weer naar vier getild. Vanaf 17-15 liep Albatros weg naar 22-15 en toen was de wedstrijd gespeeld. 

De reserves van Albatros keken binnen 3 minuten tegen een 0-3 achterstand aan. Hard werkend wist Albatros de achterstand om te buigen in een 7-3 voorsprong. Na rust kwam Kinderdijk nog even sterk terug naar twee punten verschil, maar Albatros liet zich niet de kaas van het brood eten en won met 14-10. A1-dame Inge Scheurwater speelde een prima partij mee.

Het derde team won een thriller bij RWA 2 en zag concurrent Kinderdijk verliezen waardoor het derde weer alle kans heeft op de titel. De overige seniorenteams deden het minder afgelopen zaterdag, alleen het 10e wist te winnen van DSO 6 met 10-8.

Het eerste juniorenteam nam bij kampioen DeetosSnel een 4-5 voorsprong, maar wist in de tweede helft niet meer te scoren en verloor met 15-5. A2 wist wel te winnen tegen Vitesse: 11-14. A3 wist ook gemakkelijk te winnen tegen WION A1: 14-5. A4 speelde op vrijdagavond tegen Merwede. Een spannende wedstrijd, waarbij beide ploegen elke keer op gelijke hoogte kwamen, eindige helaas in het voordeel van Merwede 13-12. 

B1 haalde uit tegen NKV B1 en won met 19-5. F1 speelde een spannende wedstrijd tegen DeetosSnel en kwam zelfs achter. F1 wist echter de ongeslagen status te behouden en won met 4-3. F4 wist een monsterscore neer te zetten en versloeg Sporting Delta F4 met 12-0!

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.