Conventus korfbal strijdend ten onder tegen Dubbel Zes’66

13 februari 2012
Conventus korfbal strijdend ten onder tegen Dubbel Zes’66

ZWIJNDRECHT - Het is Conventus niet gelukt om de  korfbalwedstrijd tegen medekoploper Dubbel Zes’66 winnend af te sluiten. Het Zwijndrechtse team verloor in de tweede helft de aansluiting met de tegenstander en kon dit gat niet meer dichten. Door dit resultaat zijn de kansen voor Conventus op promotie vrijwel  verkeken.

Conventus begon de wedstrijd goed en nam al snel een 1-0 voorsprong, waarna beide teams beurtelings de korf doeltreffend wisten te vinden. Halverwege de eerste helft  slaagde Dubbel Zes’66 er echter in om wat afstand van Conventus te nemen. Op karakter en inzet wist het team van coach Benno Schaphaan een achterstand van drie doelpunten weer ongedaan te maken en kon de wedstrijd met een 7-7 stand weer alle kanten op.

Vervolgens was het weer Dubbel Zes’66 dat vier maal achtereen scoorde en zo een 11-7 voorsprong nam. Het keihard blijvend  werkende Conventus slaagde er niet meer om dit verschil, net als in de eerste helft, nogmaals weg te werken. Beide teams zouden nog vier keer tot scoren komen, waarna de scheidsrechter na het laatste fluitsignaal een 14-11 nederlaag op het wedstrijdformulier kon noteren.

SV Conventus is op zoek naar jou!
Op zoek naar een leuke sport bij een gezellige, niet te massale vereniging? Sv Conventus is dan de club waar je naar op zoek bent! De naast het Develstein College gevestigde sportvereniging is op zoek naar jeugdleden voor zijn zowel handbal- als korfbalteams! 

Lijkt het je leuk om eens mee te trainen? Je bent van harte welkom om geheel vrijblijvend een keer mee te trainen! Voor handbal trainingen kun je elke dinsdag tussen 17:30 en 20:00 uur in de Develsteinhal terecht, terwijl je elke vrijdag voor korfbaltrainingen in dezelfde hal van harte welkom bent van 18:00 tot 20:00 uur. Naast jeugdspelers staat de deur natuurlijk ook wijd open voor volwassenen die het een keer willen proberen. Voor meer informatie ga je naar www.svconventus.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.