Rustige dag op CKV Albatros

20 februari 2012
Rustige dag op CKV Albatros

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag speelden de korfballers van het Zwijndrechtse Albatros maar een klein aantal wedstrijden. Ondanks het geringe aantal wedstrijden was er in de Develsteinhal voldoende publiek aanwezig.  

’s Ochtends vroeg bleken de allerjongsten van de club al in topvorm. F1 en F4 scoorden gezamenlijk maar liefst 30 doelpunten wat wel heel veel is voor de gemiddeld 7-jarige korfballertjes. Albatros F1 ontmoette Oranje Wit uit Dordrecht en won met  een prachtige uitslag van 14 tegen 7 en stevent rechtstreeks op het kampioenschap af! Albatros F4 won van SKV F2 met de mooie eindstand van maar liefst 16-3. 
 
Voor Albatros 7 was er afgelopen zaterdag winst in de belangrijke wedstrijd tegen koploper Trekvogels uit Rotterdam. De thuisploeg had het vizier goed op scherp en leidde bij rust al met een stand van 14-6. Na de rust kwam Trekvogels wel een beetje terug maar Albatros wist toch weer flink uit te lopen en won deze pot  duidelijk met 21-12 en neemt zo de koppositie over in de lopende zaalcompetitie. 
De senioren van Albatros 6 speelden afgelopen zaterdag thuis tegen Maasluis. Albatros 6 heeft het erg lastig dit seizoen en heeft helaas nog geen wedstrijd gewonnen.  Afgelopen zaterdag heeft hier geen verandering in gebracht. Albatros wist wel binnen één minuut een voorsprong van 2-0 te creëren, maar al snel kwam Maasluis terug en was de stand 2-2.   Ook na de rust bleef de stand gelijk opgaan. Met nog maar een paar minuten op de klok en een stand van 8-8 kreeg Albatros een strafworp tegen en Maassluis  greep deze kans met beide handen.  De wedstrijd eindigde met 8-10 in het voordeel van de gasten. 
 
Albatros D2 speelde afgelopen zaterdag tegen Oranje Wit D3 uit Dordrecht. Deze wedstrijd beloofde een spannende wedstrijd te worden en niets was minder waar. Vanaf  1-1 werd er door beide ploegen wisselend gescoord en  de ruststand was 4-3 in het voordeel van de wit-roden. Na de rust scoorde Oranje wit gelijk twee keer en nam zo weer een voorsprong. De D-tjes van Ronald en Sharona gaven echter niet op en wisten opnieuw gelijk te maken.  Het harde werken van Albatros werd uiteindelijk beloond want Albatros had het laatste woord in deze wedstrijd. Door de 7-5 winst blijft Albatros meedoen in de strijd om het kampioenschap. 
Ook B2 maakte geen fout en klopte  Vitesse B2 met 4-12 en blijft zo koploper.
Albatros E1 speelde tegen Kinderdijk E1. Albatros speelde een erg sterke eerste helft en kwam met 1-0 voor. In de tweede helft werd Kinderdijk sterker en kwam Albatros meer onder druk te staan. Albatros verloor uiteindelijk met 1-5.  D3 speelde een goeie wedstrijd, maar verloor  toch met 6-14 van Vitesse D2.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.