Politie ontmantelt drie hennepkwekerijen

22 februari 2012

ZWIJNDRECHT - De politie heeft drie hennepkwekerijen ontmanteld in verschillende woningen in Zwijndrecht. Politieagenten gingen op dinsdag 21 februari drie woningen binnen in de Van Ruisdaelstraat, de Van Ostadestraat en het Noordpark. In de woning in de Van Ruisdaelstraat werd een kwekerij aangetroffen met daarin 380 hennepplanten. In de twee andere woningen vonden agenten een lege kwekerij.

Tijdens de inval in de woning aan het Noordpark hield de politie een verdachte, een 30-jarige man uit Zwijndrecht, aan. Politieagenten hebben hem op het politiebureau verhoord. Hij zal zich later voor een rechter moeten verantwoorden. Het onderzoek naar de drie kwekerijen wordt voortgezet. De politie heeft op dit moment geen aanwijzingen die duiden op een verband tussen de drie kwekerijen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.