Kwart finale jongens en heren voor O&O

05 maart 2012
Kwart finale jongens en heren voor O&O

ZWIJNDRECHT - In ’s-Hertogenbosch turnde afgelopen weekend een groot deel van de jongens- en herenselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O hun kwart finale individueel toestel turnen.

De O & O-turners liggen goed koers. Dit  bleek uit de fraaie resultaten die zij op hun naam zetten. Goud was er voor Dennis Swinkels, Bradley Noordzij, Frank Rijken, Karl Kosztka en Jannick Loe-Sack-Sioe.  Zilveren medailles werden behaald door Sjoerd van Veldhuizen en Axel Quist, alsmede bronzen door de turners Jordi Hagenaar, Martin Mange en Jens van der Helm.

Verder drongen tot de halve finale door Mitchel de Haas, Tom Feddema, Wesley de Haas, Luuk Huernink,  Alexei Tito, Danny de Lange, Ruben van Beelen, Paul Vermeulen, Danny Hamann, Jelle van Leeuwen, Martijn Kuikman, Shaun Roubos,  Erik Gàl, Stefan Raats, John Legen en Roel van der Beek.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.