NK voorwedstrijd meisjes en dames individueel toestel turnen

05 maart 2012
NK voorwedstrijd meisjes en dames individueel toestel turnen

ZWIJNDRECHT - De selectiemeisjes en -dames van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O hebben het weekend met succes deelgenomen aan de in Breda gehouden NK-voorwedstrijd van de 1ste en 2de divisie individueel toestel turnen.

In de 1ste  divisie wist Lisanne Thies opnieuw door te dringen tot het ereschavot. Met 46,50 pnt. pakte zij knap het brons.  Bij de pupillen-1 was het Esmé van Geldrop die zich schaarde onder de prijswinnaars.  Met 53,150 liet zij zich het zilver omhangen. 

Verder drongen door tot de halve finale Nicoline de Mooij,  Faye Boorsma, Bridget Hogeweg, Deandra de Camps, Karlijn Schouten, Lola van der Padt, Noa van den Berge, Robin Vos, Marit Kooiman,  Marije Goudriaan, Cyane Cromarty. 

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.