EHC geen partij voor handbalheren sv Conventus

05 maart 2012
EHC geen partij voor handbalheren sv Conventus

ZWIJNDRECHT - Zonder enige problemen heeft het eerste handbalteam van sv Conventus EHC weten te passeren. Vanaf de eerste seconde was het team van trainer/coach Hans van der Wiel een klasse apart en won met een ruim verschil. Het hoogst spelende damesteam was minder succesvol; het verloor van Vires et Celeritas.

Met nog drie wedstrijden in de zaalcompetitie te gaan, was EHC het laatste relatief makkelijke team dat voor Conventus op het programma stond, maar er moest nog wel gewonnen worden. Al snel bleek dat dit geen probleem te zijn – het Zwijndrechtse team nam al vroeg in de wedstrijd afstand en kwam voor de rust al op een 9 – 15 stand te staan. Waar andere teams echter een stapje terug zouden nemen met deze ruime voorsprong, ging Conventus in de tweede helft alleen maar beter spelen en wist hierbij de voorsprong sterk te vergroten tot een 16 – 31 zege.

Na op eigen veld te hebben gelijk gespeeld tegen Vires et Celeritas, hoopten de dames van Conventus dit keer wel van de club uit Gouda te winnen. Waar het spel in de thuiswedstrijd wel liep, bleek dit absoluut niet het geval in de uitwedstrijd. Een 9 – 4 stand in de rust werd gevolgd door een iets betere tweede helft, maar dit bleek niet genoeg en er werd met 16 – 10 verloren.

Waar Conventus Dames 1 uit niet van Vires et Celeritas kon winnen, zorgde het Heren 2 team op eigen veld wel voor een stunt door dezelfde – in het kampioenschap als tweede geklasseerde – met 25 – 22 te verslaan. Het tweede damesteam verloor van SOS Kwieksport met 10 – 25.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.