Gasfles in brand

09 maart 2012

ZWIJNDRECHT - Een gasfles is bij een garagebedrijf in brand gevlogen. De brandweer had door snel optreden het vuur snel onder controle en voorkwam daarmee een grotere brand in het bedrijf aan de Molenvliet in Zwijndrecht.

De fles met daarin acetyleen, dat gebruikt wordt bij laswerk, stond onder een auto op een brug. De rubberen slang sprong van de fles waardoor de inhoud uit de fles spoot en vlam vatte. Dat gebeurde op donderdagmiddag 8 maart 2012. Niemand raakte gewond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.