NK-plaatsingswedstrijd RG

12 maart 2012
NK-plaatsingswedstrijd RG

ZWIJNDRECHT - In de aanloop naar het Nederlands kampioenschap ritmische gymnastiek B-lijn organiseerde de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O in samenwerking met de K.N.G.U. in de Sophiahal in H.I. Ambacht de 2de plaatsingswedstrijd.

De Zwijndrechtse turnclub wist in haar eigen toernooi beslag te leggen op drie gouden en een zilveren medaille.

In de categorie 4 was het goud voor Ji-Lan van Andel. Haar puntentotaal bedroeg 25,025 pnt.  Het zilver was  voor haar clubgenote Tessa van den Bergh.  Haar eindscore kwam uit op 24,850 pnt.  In deze categorie drongen verder  tot de volgende ronde door  de zusjes Fenne en  Mea Dijkstra, Tessa de Vroomen en Ilse van Dam.

In de categorie 3B was O & O vertegenwoordigd bij de duo-optredens  door Noa Reijmers en Isa van Andel.  Zowel bij het onderdeel lint als bij knots wisten zij het goud voor zich op te eisen.  De lintoefening werd gewaardeerd met 11,300 pnt en de knotcompositie met 12,050 pnt.

In de categorie 2B eindigde Cynthia Bezemer met 26,100 pnt. op een vijfde plaats, eveneens voldoende voor de volgende ronde.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.