Derby Dames behalen eerste winst

13 maart 2012
Derby Dames behalen eerste winst

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 10 maart speelden de dames van hockeyclub Derby tegen middenmotor Roomburg. De Derbydames hadden tot op heden nog geen wedstrijd gewonnen, maar bleven geloven in hun kansen. Na een spannende wedstrijd was de eerste winst binnen met een nipte 2-1 overwinning. Derby staat nu op de 12e en laatste plaats in de 2e klasse B met 3 wedstrijdpunten.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.