De SWOZ beleeft een geslaagde NL DOET dag!

19 maart 2012
De SWOZ beleeft een geslaagde NL DOET dag!

ZWIJNDRECHT - Drie medewerkers van de Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht en 3 vrijwilligers hebben vrijdag 16 maart actief deelgenomen aan de NL DOET dag. Klussen zoals tuinonderhoud, hulp bij het doen van een aanvraag, het ophangen van lampen en hulp bij het oplossen van een probleem met de computer werden met veel enthousiasme uitgevoerd. Dit allemaal ten behoeve van de bewoners (75+) in de wijk Nederhoven.

Naast dit alles was er die dag, in het Service & Activiteitencentrum De Nederburgh (onderdeel van de SWOZ) een zgn ‘open huis’. Men kon daar binnen lopen, voor een gratis kopje koffie/thee met wat lekkers, en zo andere buurtgenoten ontmoeten en zich laten informeren over de dienstverlening van de SWOZ. Velen hebben hier gebruik van gemaakt.

Kortom we kunnen terugkijken op een geslaagde NL DOET dag, die hopelijk mensen er toe zal bewegen ook actief te worden in hun buurt. Mocht dit het geval zijn dan kunt u zich wenden tot de SWOZ (078-6206060).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.