VVGZ en Almkerk gelijk

19 maart 2012
VVGZ en Almkerk gelijk

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 17 maart speelde VVGZ in de eerste klasse C een thuiswedstrijd tegen Almkerk. Beide ploegen waren vrij verdedigend ingesteld, waardoor er weinig kansen te noteren waren. Na een vrij saaie wedstrijd was de stand na 90 minuten nog steeds 0-0 en schoten beide ploegen er weinig mee op. VVGZ zakte zelfs van de 3e naar de 4e plaats en kan de titel nu vrijwel zeker vergeten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.