Albatros maakt zich klaar voor de veldcompetitie

26 maart 2012
Albatros maakt zich klaar voor de veldcompetitie

ZWIJNDRECHT - Op de zonovergoten korfbalvelden traden afgelopen zaterdag enkele teams van CKV Albatros aan voor een oefenwedstrijd. Een aantal tegenstanders kwamen te laat of zelfs helemaal niet  en dus moest men creatief omgaan met de aanvangstijden en de scheidsrechter.

De tegenstanders van de selectie hadden zich ook afgemeld en dus speelden Albatros 1 en 2 onderling een wedstrijd. Chloë Pelgrom en Karin Lommers zijn terug na hun blessure. Wel missen Nathalie Hoogendoorn en Gaby Boom nog wel de oefenperiode door een enkelblessure.

Bij de officiële oefenwedstrijden was het vooral een feit dat veel teams moeite hadden met het grote veld en daarnaast zorgde bij de thuiswedstrijden het zand op het kunstgras voor veel glijpartijen. 

A3 speelde gelijk tegen de leeftijdsgenoten van Dalto. A4 wist met ruime cijfers te winnen van hun oefentegenstanders.

Helaas was er nog geen winst voor kersverse kampioen Albatros 3. Bij dijkvogels werd er ruim verloren. Ook Albatros 4 moest haar meerdere erkennen in Dijkvogels.

Aankomende week zal het vlaggenschip oefenen tegen Oranje Wit uit Dordrecht. Voor sommige teams zal echter de competitie al van start gaan.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.