ZVV Pelikaan verlengt contract met hoofdsponsor Flexurance

26 maart 2012
ZVV Pelikaan verlengt contract met hoofdsponsor Flexurance

ZWIJNDRECHT - Pelikaan is zeer verheugd, dat de hoofdsponsor van de afgelopen drie jaar, Flexurance, het contract heeft verlengd tot medio 2015.

Afgelopen donderdag werd de overeenkomst ondertekend door Bart Wit, directeur van Flexurance, en Hans Kostense, voorzitter van Pelikaan.

Flexurance is een landelijk werkend adviesbureau voor zowel overheden, als het bedrijfsleven en richt zich op het oplossen van capaciteits- en kennisvraagstukken in de civiele techniek en bouwkunde. Men biedt de opdrachtgevers de perfecte oplossing in flexibele ondersteuning van tekenaars, werkvoorbereiders en projectleiders tot beleidsmedewerkers, projectleiders en kostendeskundigen. Het bedrijf, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is aan het Stationsplein in Zwijndrecht, is in korte tijd uitgegroeid tot een professionele organisatie met meerdere vestigingen. 

Naast het hoofdsponsorschap heeft Flexurance ook de naam verbonden aan het, inmiddels in de regio bekende, “E/F pupillen Flexurance voor talent toernooi”, waarvan de editie 2012 op 26 mei aanstaande gehouden wordt. 

Pelikaan en Flexurance zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet!

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.