Op heterdaad betrapt op diefstal snorfiets

30 maart 2012

ZWIJNDRECHT -Een 15-jarige jongen uit Zwijndrecht is donderdagavond op heterdaad betrapt op het stelen van een snorfiets bij het station in Zwijndrecht. De diefstal van de op slot staande snorfiets werd gezien door een politieagente in burger. Zij hield de jongen aan op de Tuinderij.

De rechtmatige eigenaar – een 34-jarige man uit Tilburg - zag bij terugkomst zijn snorfiets niet meer op het station en sprak de politieagenten aan die inmiddels op de melding waren afgekomen. Hij kreeg echter direct te horen dat een knul de snorfiets had gestolen waarop de 34-jarige direct zijn snorfiets weer terug kreeg. De tiener bekende direct de diefstal en werd meegenomen naar het politiebureau.

Na verhoor is hij heengezonden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

 
 
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.