Man slaat in holst van de nacht ruit van voordeur woning kapot

01 april 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 26-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden in die plaats. De man belde meerdere keren aan bij een gezin in de Roerdompstraat. Het gezin schrok enorm en deed niet open. Ze vroegen meerdere keren wie aan de deur stond maar kregen geen antwoord. Plots sloeg de man de ruit van de voordeur in.

Hij verwondde zichzelf hierbij. De inmiddels gealarmeerde politie zocht in de omgeving naar de man en traceerde hem aan de hand van een bloedspoor op het Vinkplein. Hij is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten. Het gezin heeft aangifte gedaan van vernieling.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.