Plaatsingwedstrijd kampioenschap ritmische gymnastiek

02 april 2012

ZWIJNDRECHT - Zaterdag vond in de aanloop naar het Nederlands kampioenschap ritmische gymnastiek in Nieuwegein de 1ste plaatsingswedstrijd voor groepen en de halve finale voor duo’s plaats. De Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O was hierbij in diverse categorieën vertegenwoordigd.

Het beste resultaat kwam tot stand in de categorie 3B. In deze categorie kwam O & O met twee groepen uit. De groep bestaande  uit de turnsters Noa Reijmers, Isa van Andel, Celine van Wassenhove, Soyraya  Amenou,  Estee Kraaijeveld en Cheryl van de Perk kwamen met hun balcompositie als eerste uit de strijd. Het brons ging hierbij naar de tweede groep van O & O. Deze groep was samengesteld  met Fenne en Mea Dijkstra, Ji-lan van Andel, Tessa van den Bergh en Faith Stam.

Het duo Fenne Dijkstra en Ji-lan van Andel  werden in de categorie 4 derde met hun touwcompositie en plaatste zich rechtstreeks voor het voor het Nederlands kampioenschap. Ook met hun hoepeloefening wisten zij door te dringen tot de eindstrijd, evenals het duo Tessa van de Bergh en Tessa de Vroomen met hun touwoefening 

Verder drongen door tot de volgende ronde de groepen 3B2  en 3B1, beiden met hoepel en de groep 1B zowel met de balcompositie als met de compositie lint/hoepel.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.