Kwartfinale jongens Waddinxveen

02 april 2012
Kwartfinale jongens Waddinxveen

ZWIJNDRECHT - Voorbije weekend vond in Waddinxveen de kwartfinale van het Nederlands kampioenschap individueel toestelturnen voor de jongens van de 2de en 3de divisie plaats. De Zwijndrechtse Gymnastiekverenging O & O was hierbij in diverse categorieën vertegenwoordigd.

De O & O-turners turnden binnen het landelijk geweld allemaal een goede wedstrijd. Elf turners wisten door te dringen tot de halve eindstrijd die op 19 en 20 mei plaats vindt in de Zwijndrechtse Develhal.

Bij de jeugd van de 2de divisie trok Dyon Purperhart aan het langste eind. Hij lag met 65,15 pnt. beslag op het goud. Bij de jeugd van de 3de divisie kwam Ischa Statie slechts een weinig te kort voor het erepodium, evenals Devin Geurts  bij de junioren-I van de 3de divisie. Beiden eindigden op een vijfde plaats. Verder drongen tot de halve finale door Sander Hölscher, Jordy Hagestein en Thomas Kok (alle drie jeugd 2de divisie), Mike Kranendonk en Leon van der Wel, (beiden pupil 3de divisie), Koen van den Ende (junior-I),  Damian Manneken en Thomas van der Helm (beiden pupil 2de divisie). 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.