Selectiewedstrijd binnen het EK-traject voor de senioren

02 april 2012

ZWIJNDRECHT - Op zondag 1 april vond binnen het EK-traject  voor de senioren in Waddinxveen een selectiewedstrijd plaats. De Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O was hierbij vertegenwoordigd door Anthony van Assche, Bart Deurloo, Melvin Ornek en Axel Quist. 

Het was een duidelijke zaak dat alle in de race zijnde Oranjeturners nog niet op het niveau zijn voor deelname aan  de Europese kampioenschappen die van 19 t/m 27 mei in Montpellier (Frankrijk) plaatsvinden. Gedurende de gehele testwedstrijd bleek dat bij alle deelnemers op de meeste toestellen de geplande oefenstof nog niet in zijn geheel tot een goed einde geturnd kon worden. Behoorlijk wat mislukkingen moesten hierbij  worden geïncasseerd .

Axel Quist was de enige O & O-er die een meerkamp turnde. Met 74,80 pnt.  kwam hij als derde uit de strijd, een positie die hij ook realiseerde op vloer. Op het onderdeel ringen voerde Anthony van Assche met 14,45 pnt. de lijst aan. Melvin Ornek werd hierbij met 13,75 pnt. tweede. Op het onderdeel voltige pakte Melvin met 13,10 pnt. de winst.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.