Met Midzomerbelevenis zet Trivere mensen in het zonnetje

02 april 2012
Met Midzomerbelevenis zet Trivere mensen in het zonnetje

ZWIJNDRECHT - Met de mooie naam ‘Midzomerbelevenis’ zet Trivere mensen in het zonnetje en  kwamen zij bij de coördinator van Service & Activiteitencentrum de Nederburgh Henny van Nugteren terecht, met de vraag of zij een vrijwilliger wist voor deze blijk van waardering. Een moeilijke vraag omdat de Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht met heel veel vrijwilligers werkt en iedereen op zijn of haar manier een steentje bijdraagt en ongekend belangrijk is.

Toch kwam de naam van Louise Peters naar voren, in 2007 kwam zij in contact met Henny omdat wijkvereniging Nederhoven ¾ dakloos werd en in het centrum terecht konden. Al snel werd Louise ook voor het SWOZ een fijne hulp en bij het  verhuizen naar de tijdelijke portocabins en daarna naar de nieuwbouw heeft zij enorm haar  steentje bijgedragen. Bardienst, invallen, seniorenrestaurant, rommelmarkt organiseren, ontbijt verzorgen, beheercommissie, en samen met haar man zorgen, dat mensen die anders alleen thuis zitten, een leuke oudejaarsavond en/of kerstmiddag verzorgen. Louise draait er haar hand niet voor om en allemaal even enthousiast en betrokken.   

Louise werd op zondag 1 april tijdens de door haar voor Nederhoven ¾ georganiseerde dansmiddag, door Trivere in het zonnetje gezet d.m .v  bloemen en het danspaar Werner en Diana Vrijvogel die een aantal Ballroom dansen kwamen demonstreren. 

Een prachtig gezicht het danspaar door de ruimte te zien gaan, en inspirerend voor de bezoekers van de dansmiddag die onmiddellijk na de demonstratie de dansvloer opgingen. We hopen van harte dat Louise en alle anderen zich zo in willen blijven zetten voor hun medemensen.

Samen met veel andere vrijwilligers organiseert zij ook de zondagmiddagactiviteiten 22 april is weer zo’n middag. Voor maar €8,50 kunt u van 14.00 tot 17.00 deelnemen aan de High tea, waarbij ook een leuke verloting plaatsvindt. Kaartjes zijn hiervoor te koop aan de bar van de Nederburgh of telefonisch via: 

Donderdag 5 april is ook weer de maandelijkse Bingo avond zaal open 19.00 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.