Man met vals geld in Zwijndrecht aangehouden

03 april 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een 24-jarige man zonder vaste  woon- of verblijfplaats is op 2 april op het Hof van Holland aangehouden. Een beveiligingsmedewerker van het winkelcentrum zag de man met een opvallende boodschappentas in zijn bezit en besloot hem aan te spreken. De tas bleek speciaal voor winkeldiefstal te zijn aangepast. Daarop hield de beveiligingsmedewerker de man aan. Hij bleek ook een vals geldbiljet bij zich te hebben. De verdachte is naar het politiebureau in Dordrecht gebracht, waar ook bekeken gaat worden wat zijn identiteit is en of legaal in Nederland verblijft.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.