Wandelen langs Bijbelse bomen en planten in het Arboretum Munnike Park

03 april 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Het is  mogelijk om een wandeling te maken in het Arboretum Munnike Park. Tijdens deze wandeling kunt u kennis maken met schijnbaar alledaagse bloemen , planten en bomen. Bijzonder is wel dat over de flora die u tegenkomt op deze tocht al gesproken werd in de Bijbelse verhalen.

Lidy van der Lans uit H.I. Ambacht heeft daarvoor een aardig boekje samengesteld. Met dit boekje in de hand kan een wandeling door het park gemaakt worden. Deze wandeling ligt klaar op de balie in het bezoekers en informatiecentrum ´t Weetpunt in het Munnikepark op de hoek Munnikkensteeg/Develpad. ´t Weetpunt is geopend op woensdag/ zaterdag/ en zondagmiddag. Als u een euro betaalt kunt u volop genieten van de wandeling.

Ook in het Arboretum Munniken Park in Zwijndrecht kunt u de schoonheid en de kracht van de Bijbelse natuur ontdekken en beleven.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.